hoogwaardige airconditioning

SERVERRUIMTE oplossing

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

Serverruimte

Energiezuinige koelsystemen speciaal voor serverruimtes en datacenters. De serverruimte: het kloppend IT-hart

De computer- of serverruimte is het IT-Hart van een onderneming of instelling. Waardevolle gegevens en de IT-infrastructuur dragen bij aan een soepel verloop van alle processen binnen een onderneming. Indien er een vertragingen ontstaat in deze processen kost dat tijd en geld. Indien er te grote temperatuur schommelingen zijn en een continu verandering in de luchtvochtigheid is de bedrijfszekerheid van de serverruimte in groot gevaar! Dit met alle gevolgen van dien. Met een Fuji Electric computerruimte airconditioning bent je verzekerd van een optimaal klimaat in de serverruimte. Een serverruimte vraagt namelijk specifieke benadering.

Speciaal aangepast voor de serverruimte.

In een serverruimte zal de luchtvochtigheid altijd laag zijn door het langdurig koelen van deze ruimte en omdat er geen mensen aanwezig in de ruimte.  De verdamper capaciteit wordt door het alleen koelen van de voelbare warmte 30% a 40% minder dan bij normale condities. Hierdoor zal de buitenunit terug regelen om bevriezing van de verdamper te voorkomen en zodoende ook nog maar 60% a 70% van zijn nominale capaciteit leveren. de Fuji Electric serverruimte airconditioners worden geleverd met een over gedimensioneerde verdamper en een ventilatormotor die een hoge luchtvolume genereert waardoor de capaciteit van de buitenunit volledig benut wordt. In tegenstelling tot gewone split airconditioners zal een Fuji Electric serverruimte airconditioners de capaciteit ook daadwerkelijk leveren.

Serverruimte

Zuinige inverter techniek:

Met een inverter techniek is het mogelijk om nauwkeuriger het gevraagde vermogen te leveren. De compressor in de buitenunit kan moduleren waardoor de installatie energie zuiniger werkt. Daarnaast is een ruimte veel sneller op temperatuur en zullen er minder schommelingen voorkomen.

Serverruimte

Energiebesparing door niet onnodig te koelen:

Een Fuji Electric serverruimte airconditioner draagt bij aan een energiebesparing die kan oplopen tot wel 70%. Dit door slimme inverter technieken toe te passen en een uitgebalanceerde verhouding tussen binnenunit en buitenunit te realiseren. Hierdoor verdient een Fuji Electric serverruimte airconditioner zichzelf dan ook snel terug mede doordat deze speciale set de serverruimte niet onnodig ontvochtigd.

Veelzijdigheid aan binnendelen en capaciteiten

Fuji Electric heeft een breed scala aan type binnendelen die als serverruimte airconditioners kunnen worden gebruikt. Daarnaast variëren de capaciteiten die leverbaar zijn van 2,5 kW t/m 12,5 kW.

Deluxe wandmodel

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RSC-9K & RSC-12K

Dit platte design uit de Deluxe reeks is maar liefts 22 cm diep. Bovendien heeft ook dit model een hoog energierendement (SCOP 4.4 en SEER 7.4). Daarnaast bespaard je energie door de economische werkingsfunctie. Het geluidsniveau van deze unit is maar 20 dB(A) in stille koelmodus. Beschikt de unit over een 10°C verwarmingsmodus. En kun je met de 20 minuten boost functie de kamer snel op het gewenste temperatuur krijgen.

Geleverd met een infrarode bediening. 

Deluxe wandmodel

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RSC-18K

Ook deze unit bezit een hoog seizoensrendement. Met een economische werkingsfunctie om energie te besparen. Zijn krachtige werkingsfunctie waarmee je een ruimte snel op temperatuur brengt. Ook bij dit model is het mogelijk om de koelleiding aan 6 verschillende kanten aan te sluiten. Daarnaast werkt deze unit ook nog een bij lage buitentemperaturen. En heeft een automatische herstart functie na spanningsuitval. 

Geleverd met een infrarode bediening. 

Deluxe wandmodel

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RSC-24K & RSC-30K

Dit grotere wandmodel van Fuji Electric blinkt uit in capaciteit bij lage buiten temperaturen. Daarnaast kunnen deze types gekoppeld worden om een betrouwbare serverruimte oplossing te bieden.

Dit nieuwe ECO-design ontwerp heeft een hoogseizoenrendement. En bespaard energie door zijn economische werkingsfunctie. Koelleiding aansluiten kan vanuit zes kanten. Daarnaast werkt deze unit ook nog eens bij lage buitentemperaturen. En door zijn krachtige werkingsfunctie kan deze unit de ruimte znel op de gewenste temperatuur brengen. Aan te sturen via wifi, KNX of Modbus (optie).

Standaard geleverd met een infrarode bediening. 

Compacte cassette

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RCC-12K A& RCC-15K

Ook dit cassettemodel heeft een hoog seizoensrendement. En met zijn economische werkingsfunctie bespaart het ook nog eens energie. De werking blijft optimaal ook bij zeer lage buitentemperaturen.  Ook is deze unit voorzien van een automatische herstart functie na spanningsuitval. Daarnaast heeft ze unit een ingebouwde condenspomp met een opvoer hoogte van maar liefst 70 cm (gemeten vanaf het plafond). uiteraard ook te besturen via Wifi (optie).

Geleverd inclusief infrarode bediening

Cassette

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RCC-25K A& RCC-36K

Het nieuw ontwerp van deze cassette heeft een 360 graden roundflow. Ook heeft dit model een hoge verwarmingscapaciteit bij lage buitentemperaturen. En een automatische herstart na spanningsuitval. Ook op dit model zit de mogelijkheid om het aan te sturen via wifi, KNX of Modbus.(optie).

Geleverd met een touch panel bediening met Nederlandse Taal

Plafondmodel

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RYG-12 t/m 36K

Het R32 plafondmodel van Fuji Electric zijn krachtig en energiezuinig, tegelijk kenmerken ze zich door een grote luchtstroom. Het nieuwe ontwerp is elegant en tijdloos.

Ook zorgen ze voor zowel in kleine als grote ruimtes constant voor de gewenste temperatuur. Zoals je mag verwachten van deze unit heeft het een hoge verwarmingscapaciteit bij lage buitentemperaturen. En is deze unit ook aan te  sturen via wifi, KNX of Modbus. 

Standaard geleverd met een infrarode bediening

Kanaalmodel

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RDG-12K t/m 36K

Ook deze R32 Kanaalmodellen hebben een hoge verwarmingscapaciteit bij lage temperaturen.  Daarnaast is het ook mogelijk om deze unit instellen op enkel verwarmen.  Bovendien heeft het kanaal model 18KH een zeer stille werking. Slechts 28 dB(A). Ook bij deze kanaalmodellen zit er een herstart functie op bij spanningsuitval. Hetzelfde als voorgaande units zijn ook deze aan te sturen via wifi, KNX of Modbus (optie).

Let op! Bij deze units is het aanzuigfilter niet standaard meegeleverd. Deze dien je dus los erbij te bestellen.

Geleverd met een Luxe touche bediening.