A FEW THINGS WE’RE
GREAT AT

Fuji Electric

Over Fuji Electric

Kies voor Japanse topkwaliteit met een Fuji Electric

Fuji Electric ontwerpt zijn airconditioners met het oog op comfort voor de eind gebruikers. Het resultaat van deze top kwaliteit zijn het resultaat van vele onderzoeken, ervaringen en filosofieën van Japanse ingenieurs. De hoge positionering van dit bedrijf op de airconditioner markt is dan ook het resultaat van het beleid van dit bedrijf.

Fuji Electric produceert al jaren airconditioners die een van de stilste in de markt zijn. Zo zetten ze de trend in de functionaliteit. Waardoor het mogelijk is om aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten te voldoen. 

Fuji Electric is continu bezig met het verbeteren van de productieprocessen en het uitbreiden van het assortiment.

 Fuji Electric heeft dan ook een duidelijke visie! Ze creëren airconditioners die uiterst efficiënt zijn en tegelijkertijd ook beter zijn voor ons milieu. Daarnaast is het doel om innovatieve airconditioningsystemen op de markt te brengen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en strikte eisen. Daardoor zijn ze energie-efficiëntie die gelijkwaardig zijn aan die van de klasse A tot A++++.

Leuk weetje is dat de naam Fuji Electric is afgeleid van de vulkaan Fuji. Dit is met 3776 meter de hoogste berg van Japan. Sinds 2013 is deze opgenomen op de werelderfgoedlijst van Unesco. Mount Fuji wordt als heilig beschouwd en speelt een grote rol in de Japanse cultuur.

HOGE KWALITEIT​

VEELZIJDIGHEID

Tijdloos ontwerp

energiebesparend

Nieuwste technologie

Een tijdloos ontwerp met Japans vakmanschap en precisie van Fuji electric.

Over Fuji Electric prijs winnend designs

Doordat ze gebruik maken van een tijdloos design heeft dit merk al vele prijzen gewonnen op internationale designwedstrijden. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Red Dot Design Award, Good Design en de IF Design Award.

Green Future

Green Future and functions combined

De producten zijn voorzien van betrouwbare technologieën die gelden op de Europese markt, waar voorschriften zeer streng zijn. In het onderzoeks-, ontwikkelings- en productieprocessen blijven ze steeds werken aan het maken van milieuvriendelijke producten waar ze in de toekomst trots op kunnen zijn. Op naar een Green Future! Bovendien hebben ze een unieke styling en een intelligent besturingssysteem. Lees verder

Wat is een airconditioner nu precies?

Energiebesparende technologieën

Ook voldoen de airconditioning van Fuji Electric aan de strengste milieueisen. Bovendien werken ze voortdurend aan het ontwikkelen en de verbetering van productieprocessen. Zo dragen ze bij aan het creëren van technologie die helpen onze gezondheid en die van toekomstige generaties te beschermen. Dit doen ze door slimme functies toe te passen in de airconditioners Lees verder

Fuji Electric Hoogste kwaliteit

Ze besteden zeer veel aandacht aan de kwaliteit van de producten. Om dit alles te kunnen waarborgen heeft dit bedrijf een eigen ontwerpbureau en onderzoekslaboratorium. Ze onderwerpen het apparatuur aan zeer strenge testen om de kwaliteit te kunnen bevestigen. Dit doen ze door middel van externe, onafhankelijke instellingen en laboratoria’s. Ook neemt het bedrijf deel aan wedstrijden die het productontwerp en innovatieve technologische oplossingen evalueren.

Fuji Electric Wifi

Nieuwste bedieningstechnologie

Uiteraard is er een app “FGLair™” waarmee de airconditioner(s) met een mobiel apparaat kunt bedienen vanaf elke locatie buitens huis.

Daarnaast is er de mogelijkheid om over interface te beschikken. Deze maken de communicatie van split- en multi-split units mogelijk met masterbesturing-systemen. Op basis van communicatieprotocollen zoals KNX, Modbus, BACnet en Lonworks. Dit maakt het eenvoudig om zowel centrale besturing als bewaking van airconditioningsystemen te implementeren. Integratie met de meest populaire communicatieprotocollen.

Openingstijden
Contact