hoogwaardige airconditioning

Multisplit systeem

Wil jij ook genieten van een comfortabel binnenklimaat in meerdere kamers tegelijkertijd in jouw woning of bedrijf? Dan raden wij aan een multisplit systeem te gebruiken van Fuji Electric. Met dit multisplit systeem creëer je met slechts 1 buitenunit een eenvoudig systeem die meerdere kamers voorziet van het gewenste klimaat. Uiteraard is er een breed scala aan binnenunits verkrijgbaar dus iets passend zit er altijd wel bij. 

Belangrijkste voordelen

Een breed scala aan soorten en modellen binnenunits

4 types, 20 modellen met vermogens van 2 kW tot 4 kW. Dankzij een breed scala aan vermogens en typen multisplit binnenunits is het mogelijk om diverse investeringen te realiseren, zoals hotels, huizen, winkels en andere.

Energetische efficiëntie

R32-koelmiddelunits bieden parameters voor zeer hoge energie-efficiëntie. Koelen A+++, Verwarmen A++.

Ruimtebesparende installatie

Het is mogelijk om twee binnenunits op één buitenunit aan te sluiten met behoud van een hoge flexibiliteit van de installaties. Door het multisplit systeem te vergelijken met standaard splits, winnen we grote ruimtebesparing en montageflexibiliteit.

Energiebesparend

In de compressor en de ventilatormotor van de binnen- en buitenunits is gebruik gemaakt van gelijkstroomtechnologie en besturing van het invertertype.

Er zijn verschillende capaciteiten in Multisplit buitenunits verkrijgbaar. De capaciteit van de unit is afhankelijk van hoeveel binnenunits je wilt aansluiten.
Het aantal binnendelen varieert tussen de 2 en 5 op een m
ultisplit buitenunit.

R32 Deluxe Wandmodel

Inverter split airconditioning

Dit wandmodel voor de multisplit heeft een bijzonder stille werking! Ideaal als je de unit in een slapkamer wilt monteren. Bovendien heeft het een stijlvolle vierkant design. En zoals we gewend zijn van Fuji Elelctric biedt het alle standaard functionaliteiten.

Het koelmiddel R32 garandeert daarnaast een optimale prestatie met een lagere milieu-impact.

Daarnaast heeft dit model een zeer plat design (22 cm diept). En heeft bovendien een hoog energierendement met een economische werkingsfunctie om energie te besparen. In koelmodus heeft deze unit een dB(A) van maar slechts 20 dB(A).
Ideaal is de 20 minuten boost functie. Zo breng je binnen enkele minuten de kamer op de juiste temperatuur. Daarnaast is de unit via Wifi te besturen (optie). Zodat u vanaf u smartphone of tablet uw airconditioning kunt bedienen.

Geleverd inclusief infrarode bediening.

Leverbare modellen: RSG-07 t/m 14 KMCC

Fuji Electric wandmodellen, KM wandmodel, Lage temperaturen, Multisplit, Serverruimte

R32 Deluxe Wandmodel

Inverter split airconditioning

Deze grotere variant uit de Deluxe wandmodel serie staan garant voor een krachtige en energiezuinige werking. Bovendien zijn de units eenvoudig te installeren.

Ook dit wandmodel uit de Deluxe serie heeft een hoog seizoensrendement. Daarnaast heeft de unit een economische werkingsfunctie. Daarmee bespaard je energie. Doordat de unit een krachtige werkingsfunctie heeft, brengt het de ruimte snel op temperatuur. Bovendien is aansluiten van de koelleiding vanuit 6 kanten mogelijk. En beschikt over een automatische herstart functie na spanningsuitval . En uiteraard is ook deze unit via Wifi te besturen (optie).

Geleverd inclusief infrarode bediening.

Leverbare modellen: RSG-18 t/m 24KMTE

Fuji Electric wandmodellen KMTE, Lage temperaturen

R32 Design Wandmodel

Inverter split airconditioning

Dit model is ontworpen om moeiteloos in elk interieur te passen. Met zijn tijdloze ontwerp en met zijn vlakke paneel zijn de modellen van de KG serie een echte eyecatcher! Daarnaast is deze serie is bekroond met de Good Design Award. Bovendien is het nog eens de stilste unit uit het Fuji Electric assortiment. Slechts 19dB(A) in stille koelmods. Ideaal geschikt voor op de slaapkamer! Zeer hoge energierendement

nt (SCOP 5.1 en SEER 8.5) Daarnaast is de energieklassen van verwarmen A+(++) / koelen A+++(+). Dit wandmodel is voorzien van een bewegingssensor. Door middel van deze sensor bespaard je nog eens extra energie. Door deze sensor levert de unit enkel capaciteit als er mensen in de ruimte aanwezig zijn. En ook is het bij deze unit mogelijk de unit te bedienen via Wifi (optie).

Geleverd inclusie infrarode bediening.

Leverbare modellen: RSG-07 t/m 14KGTE

Wandmodel KGTE, Multisplit

R32 Premium Wandmodel

Inverter split airconditioning

Het Premium wandmodel straalt vakmanschap uit. De textuur van het frontpaneel geeft verschillende expressies door het licht van de dag. Dit model is ook zeker weten een eyecatcher in de ruimte.

Net zoals de voorgaand modellen heeft ook het Premium model een zeer gunstig energierendement. De energieklassen van dit model voor verwarmen A+ en voor het koelen A++. Daarnaast heet dit model een extra grote louvre voor een verhoogd comfort en gereduceerd geluidsniveau. In stille koelmodus geeft deze unit maar slechts 20 dB(A) aan geluid. Dit maakt deze unit ook ideaal voor op de slaapkamer.  De unit is voorzien van moderne technologie en dus ook aan te sturen via Wifi (optie).


Geleverd inclusief infrarode bediening.

Leverbare modellen: RSG-07 t/m 14KETE (B)

Fuji Electric wandmodellen, KETE wandmodel

R32 VloermodeL

Inverter split airconditioning
Dit vloermodel is geschikt voor ruimtes met een oppervlakte tussen de 20 en 45 m². U kunt zowel koelen als verwarmen met deze unit. Bovendien heeft dit model een compacte afmeting. Daarnaast heeft deze unit een aanzuigmethode over het volledige oppervlakte. Door middel van deze twee voordelen maakt het dat dit vloermodel veelvoudige installatiemogelijkheden heeft. Denk hierbij dan aan; onder een standaard venster, in een nis of half ingewerkt in de wand.

Naast zijn tijdloze ontwerp past deze unit in elk interieur. Daarnaast is het mogelijk de unit in te stellen als enkel verwarmen. Bovendien heeft deze unit een automatische herstart functie bij spanningsuitval. Bovendien heeft deze unit een hoog verwarmingscapaciteit bij lage temperaturen. Doordat deze units ook nog eens een lage energieverbruiker hebben. A++ in koelmodus / A+ in verwarmmodus. Ook deze unit kun je aansturen via Wifi (optie)

Geleverd inclusief infrarode bediening.

Leverbare modellen: RGG-07 t/m 14KVCA

Fuji Electric Vloermodel, Multisplit,

R32 Plafondmodel

Inverter split airconditioning

Het nieuwe ontwerp is elegant en tijdloos. Deze plafondmodellen van Fuji Electric zijn krachtig enenergiezuinig. Bovendien kenmerken ze zich door een grote luchtstroom.

Zo zorgen ze voor zowel in kleine als in grote ruimtes constant voor de gewenste temperatuur. Daarom maakt dit model zich uiterst geschikt voor kantoorruimtes, winkels en lofts.

Dit zeer elegante en tijdloze plafondmodel heeft in 2020 een Reddot Award gewonnen. Ook bij deze uitvoering is er gedacht aan alle facetten die er toe doen. Bovendien is de unit eenvoudig te installeren. En is daarnaast ook nog eens eenvoudig in onderhoud. En beschik ook over een automatische herstart functie na spanningsuitval. Bovendien heeft de unit een hoge verwarmingscapaciteit bij lage temperaturen. Uiteraard is ook deze unit bestuurbaar via Wifi. (optie).

Geleverd inclusief infrarode bediening.

Leverbare modellen: RYG-18KRTA

Fuji Electric plafondmodel

R32 compacte cassette

Inverter split airconditioning

Het tijdloze ontwerp en zijn krachtig prestaties garanderen een comfortabel binnenklimaat. Daarbij is dit model compact en laat zich moeiteloos integreren in een systeemplafond.

Ook dit cassettemodel heeft een hoog seizoensrendement. En met zijn economische werkingsfunctie bespaart het ook nog eens energie. De werking blijft optimaal ook bij zeer lage buitentemperaturen. En heeft de mogelijkheid tot enkel

verwarmen. Ook is deze unit voorzien van een automatische herstart functie na spanningsuitval. Daarnaast heeft ze unit een ingebouwde condenspomp met een opvoer hoogte van maar liefst 70 cm (gemeten vanaf het plafond). uiteraard ook te besturen via Wifi (optie).

Geleverd inclusief infrarode bediening.

Leverbare modellen: RCG-07 t/m 18KVLA

cassettemodellen, Compacte cassette, Multisplit

R32 compacte cassette

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen:RDG-07 t/m 14KLLAP

Het compacte kanaal model is geschikt voor ruimtes tussen de 20 en 60m².  Je kunt zowel koelen als verwarmen met deze unit. Daarnaast is het kanaalmodel makkelijk te installeren. 

Het kanaalmodel heeft een ingebouwde condenspomp. Bovendien is er bij dit kanaalmodel standaard een aanzuigfilter meegeleverde. Ook is de unit voorzien van een automatische herstart functie naar spanningsuitval. Levert bovendien een hoog verwarmingscapaciteit bij lage temperaturen. En ook bij dit model is enkel verwarmen mogelijk. Bovendien door zijn slimme ontwerp is deze unit makkelijk te plaatsen waar de ruimte beperkt is. En ook dit kanaal model is te bedienen via Wifi (optie).

Geleverd inclusief Luxe touche bediening.

Compacte kanaal

LET OP! Niet verticaal te monteren