Hoogwaardige airconditioning

Lage Temperatuur

Fuji Electric heeft een R32 lage temperaturen airconditioners ontwikkeld die de ruimte kan koelen tot 12 °C! Daardoor is dit ideaal voor situaties waar dat gewenst is! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wijnkelder, bloemenzaken, verwerkings- en opslagruimtes. Hier is namelijk een constant klimaat van groot belang. Daarom is de bewezen techniek van de Fuji Electric R32 lage temperatuur airconditioners reeds in vele ruimtes toegepast.

Wandthermostaat

Door middel van de meegeleverde wandthermostaat kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Bovendien kunt je de actuele temperatuur van de ruimte aflezen. De standaard Fuji Electric bediening gebruik je voor de overige functies zoals ventilatiesnelheid en uitblaas richting.

Er is altijd wel een passende binnendeel!

Hieronder vindt u de passende binnenunits die u kunt aansluiten op de R32 Lage temperaturen airconditioning.

Deluxe Wandmodel

Inverter split airconditioning
In koelmodus heeft deze unit een dB(A) van slecht 20 dB(A)  dat is een zeer laag geluidsniveau. Bovendien heeft deze unit een stijlvolle vierkant design. En zoals je gewend bent van Fuji Electric biedt het alle standaard functionaliteiten. Het koelmiddel R32 garandeert daarnaast een optimale prestatie met een laag milieu-impact.

Leverbare modellen: RSL-7 & RSL-9K

Deluxe wandmodel

Inverter split airconditioning

Deze grotere variant uit de Deluxe wandmodel serie staan garant voor een krachtige en energiezuinige werking. Bovendien zijn de units eenvoudig te installeren.

Leverbare modellen: RSL-12K

Deluxe wandmodel

Inverter split airconditioning

Dit is het grootste model uit de Deluxe serie van Fuji Electric. Bovendien blinken deze modellen uit in de capaciteit bij lage temperaturen. Daarnaast kun je type 30 en 36 koppelen om een betrouwbare serverruimte oplossing aan te bieden.

Leverbare modellen: RSL-18K & RSL-24K

Compacte Cassette

Inverter split airconditioning

Het tijdloze ontwerp en zijn krachtige prestaties garanderen een comfortabel binnenklimaat. Daarnaast is dit compacte cassettemodel moeiteloos integreerbaar in een systeemplafond.

Leverbare modellen: RCL-12K

Cassettemodel

Inverter split airconditioning

De nieuwe generatie cassettemodellen zijn uitgerust met een 360º roundflow luchtverdeling. Daarnaast zijn de louvers individueel instelbaar.

De nieuwe cassette reeks heeft een plat design en is zeer energie-efficiënt. Door de nieuwste technieken is de uitblaas geoptimaliseerd. Hierdoor krijg je een geruisloze en aangename luchtstroom in de ruimte.

Leverbare modellen: RCL-18 t/m 36K

Plafondmodel

Inverter split airconditioning

Het nieuwe ontwerp is elegant en tijdloos. deze plafondmodellen van Fuji Elelctric zijn krachtig en energiezuinig, Bovendien kenmerken ze zich door een grote luchtstroom.

Zo zorgen ze voor zowel kleine als in grote ruimtes constant voor de gewenste temperatuur. Daarom maakt dit model zich uiterst geschikt voor kantoorruimtes, winkel en lofts.

Leverbare modellen: RYL-12K t/m 36K

Kanaalmodel

Inverter split airconditioning

De nieuwste generatie kanaalmodellen van Fuji Electric hebben een automatische luchtstroom aanpassing en een statische druk tot 200Pa. Daarnaast zijn alle modellen standaard voorzien van een condenswaterpomp.

Leverbare modellen: RDL-12K t/m 36K