hoogwaardige airconditioning

Green future andfunctions combined

Fuji Electric biedt betrouwbare technologieën die gelden op de Europese markt. Waar milieuvriendelijke voorschriften zeer streng zijn. In het onderzoeks-, ontwikkelings- en productieprocessen bij Fuji Electric blijven ze steeds werken aan het maken van milieuvriendelijke producten waar ze in de toekomst trots op kunnen zijn. Op naar een Green Future! Bovendien hebben ze een unieke styling en een intelligent besturingssysteem. Kortom zet Fuji Electric trends in de functionaliteit van airconditioners.

Om die reden is het dus mogelijk om aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten te voldoen. Fuji Electric heeft namelijk een visie om balans te creëren die immers zo belangrijk is in de airconditioningindustrie. Daaruit volgt dat ze uiterste effectieve systemen creëren die tegelijkertijd voor ons milieu zorgen. En zo voldoen aan een hoge milieuvriendelijke en energiebesparende producten. 

Green Future

Verantwoordelijkheid voor milieuvriendelijke Green Future producten

Daarom laat Fuji Electric zich bij de activiteiten leiden door de veronderstellingen van een comfortabele en ecologische toekomst. Met als doel aandacht voor de richtlijnen van de Europese Unie. Met name het 20/20/20-plan.

Als eerste 20% minder gebruik van fossiele brandstoffen.

Fuji Electric ontwikkeld producten die minder elektriciteit verbruiken en dus het gebruik van fossiele brandstoffen reduceert.

Als tweeede 20% Minder CO₂ uitstoot

Bovendien produceert Fuji Electric uitsluitend producten die vallen onder de F-Gassen regelgeving van de Europese Unie

Als derde 20% meer gebruik van duurzame energie en daardoor milieuvriendelijker

Fuji Electric promoot het gebruik van warmtepompen met lucht als bron en op deze manier het gebruik van duurzame energie.

Bij het nastreven van energiebesparing wordt het werkelijke gebruik van de airconditioner als uitgangspunt genomen. De warmte last varieert enorm afhankelijk van de tijd en het seizoen. De tot nu toe gebruikte COP en EER gingen echter uit van gestandaardiseerde condities. Voorheen werden de wisselende omstandigheden gedurende een jaar niet meegenomen in de berekening van het rendement. Vanaf heden is dit wel en dit resulteert in een seizoens- EER (SEER) en een seizoens- COP (SCOP).

Fuji Electric levert airconditioners met een zeer hoge SEER en SCOP waardoor ze zeer milieuvriendelijke zijn en energiezuinig.

Bevestigde kwaliteit

Op dit moment zijn Fuji Electric airconditioners over de hele wereld geïnstalleerd en erkend. Gewaardeerd om de hoge kwaliteit van de aangeboden producten. Bevestigd door certificaten en onderscheidingen die het merk herhaaldelijk heeft ontvangen van onafhankelijke instellingen in verschillende categorieën.

Openingstijden
Contact